Sunday, September 6, 2015

Tere õhtust! Oleme elus! Me teame, te ootate juba ammu uut postitust. Sinto muito, meil on tõesti väga kiired ajad olnud. Riided kuivavad rõdul juba kolmandat päeva ja tõenäoliselt ka neljandat :D

See oli nüüd mõned päevad tagasi, kui otsustasime välja minna. Kohta, mis kannab nimetust Docas - palju erinevaid pubisid jne. Oli tõeliselt mõnus õhtu.


Kuna vaade taevale oli kaunis, siis otsustasime kohalikus baaris mõned tantsud teha. Samal ajal tasub mainimist asjaolu, et linna jõudsid vahepeal veel mõned erasmuslased - itaallanna + 2 inimest Tšehhist. Ja mina esmakordselt tsoonis.

Vasakult: Michela, mina, Giulia

Päev 2!

Järgmine päev võtsime Egoniga kätte ja külastasime parki Jardim do Paco. Tee sinna kulges mööda kitsaid tänavaid. Et saaksite natukenegi aimu, siis sellest ka üks foto. 


Ühesõnaga, kui näed, et sinu suunas liigub mingi auto, siis peab end võimalikult väikseks tegema - põhimõtteliselt nõjatuma vastu seina, et auto kenasti läbi mahuks. Vot nii.

Hello Jardim do Paco. Me jõudsime.


Tegelikult väga ilus park. Egonile meeldis see näiteks väga. 

Jeeeeei :D

Pargist avanes veel selline vaade:


Okei, mitte just mingi ülim vaade, aga mulle meeldis. Lisaks sellele meeldis mulle voolav trepp, seega lasin härral pilte teha :D


Ülispetsjomm koht näiteks ka pohmelli ravimiseks, kui see tekkima kellegil peaks. Nonii, mis edasi teeme? Ei teagi, läheks uitaks lihtsalt mööda tänavaid ringi. Okei. Selle käigus avastasime kohaliku BigBeni :D 


Otsustasime edasi liikuda. Teel  ''ei tea kuhu nüüd lähme'' avanes mitmesuguseid vaateid:


Aahjaa. Muuhulgas leidsime üles kohaliku vanglaasutuse. Tundus vägev koht olevat. Pole ainult kindel, kas kliendid selles asutuses on sama sõbralikud kui kohalikud.


Meile meeldis see nii väga, et otsustasime selle ees ka uhkelt poseerida :D

Ei tea, palju siin küll rent on?!

Õhtul saime uuesti kogu rahvaga kokku ning läksime Tšehhidele külla. Nad õpetasid meile selgeks ühe ülicooli kaardimängu. Nalja sai lademetes :)


Ja kuna me tegime naabrite arvates tohutut lärmi, siis otsustasime varsti pärast seda minna Docasesse. Kusjuures see oli tšehhidele seal korteris vist alles esimene päev, järgmine päev lendas neile korteriomanik ukse taha ja luges sõnad peale. Cmoon, naabrid peab ju ära testima ikkagi :D

Pidu Docases. 

Veel sai meile Egoniga selle õhtu käigus selgeks tõsiasi, et see Tšehhi tüüp on ülilahe. Ta lihtsalt tegi nii haigeid muuve, et hiljem me lihtsalt ei suutnud talle enam otsa vaadata. Kõhulihased olid naermisest lihtsalt nii faking valusad :D. Temast saab olema meie üks parimaid sõpru, see on kindel. 

Tere, mina olen Vojtech :D

Jap. Ülilahe õhtu oli, järjekordselt. Siia veel sobiks üks pilt armsa itaallannaga: 

Michela and me

Uus päev, uued teod! 

Minu päev algas umbes täpselt siis kui Egon mind üles ajas. Egon: ''Hei, kuule ärka üles, lähme koos teistega välja jäätist sööma''. Mina: ''Mida? Nii vara või?'', Egon: ''Kell on pool viis''. No ma ei uskunud, kuni ta mulle siis kella näitas. Oligi nii. Wtf?! :D Jäätist ma sööma ei jõudnud :D

Kuid peagi sai ''hommikust'' õhtu ning meid kutsuti väikesele korteripeole, mida hostis meie üks buddydest - Clara. Ta on väga lahe! Me mängisime seal samuti ühte kaardimängu, millest algul oli suhteliselt raske midagi aru saada, kuid lõpuks oli väga fun. 



Jaa kuna ukse taha ilmusid jällegi naabrid :D, siis tuli peagi välja minna. Jep, Docas it is :D

Pilt lõbusast seltskonnast! 

Lendasime siis baari sisse ja tegime mõned tantsud:


Ja noh, kuna oleme Egoniga siiski insenerid, tuli meil väike idee. Nimelt oli mul kaasas seljakott, kus oli veel alles paar õlle. Davai rahvas, me käime korraks tualetis! :D

Vetsus jooki tegemas :D

Vahepeal tuli kellegil ülihea idee, et võiks Tequilad teha. Nope, ei tule kõne allagi. Nii mina, Egon kui ka Vojtech ütlesime sellisele asjale resoluutse EI, mispeale hakati meid kutsuma Pussy'deks. Jep, me oleme Pussyd, let's make a selfie of Pussies :D

Pussy selfie :D

Mis ma muud öelda oskangi - oli ülilahe õhtu, jälle :D

Docas

Pärast seda liikusime edasi ühte klubisse, kus taaskord oli kaardisüsteem- sellest oleme eelnevalt rääkinud. Üks õnnelik kohalik suutis ära kaotada kaardi, millele järgnes trahv. Üpris suur teine.

Uus päev, uued seiklused! 

Otsustasime kogu rahvaga minna ning avastada koos Castelo Brancot! Jõudsime otsaga jälle Jardim do Pacosse, kus otsustasime Vojtech'iga minna kohalikku basseini :D


Vojtech'iga suplemas

Ja siis veel otsa väike turnimine: 

Jeeei :D

Õhtu lõpuks külastasime kohalikku cafetaariat, kus pakutavad magustoidud nägid suurepärased välja ning olid ülimaitsvad. 




mmmm, nämmaaaa !

Kõige rohkem oli oma magustoidust vaimustatud muidugi Egon. Oh seda rõõmu! 


Egon: FOR REAL!?

Tegelikult olid kõik magustoidud väga suured ja maitsvad. See on kindel koht, mida me veel külastame. Noo vaadake neid pilte- for real, me lähme sinna tagasi. 

Vahepeal vallutasime veel Castelo Branco tipu, Vojtech tegi oma GoPro kaameraga mõned klipid. See tuleb aga avaldamisele hiljem!  


Seniks aga tsaud! Püsige lainel! 


No comments:

Post a Comment