Thursday, September 17, 2015

bowling. Meie vs maailm

Hei, Hei, Hei. Mis vahepeal toimunud on? Saime oma blogi delfisse. Vat see on juba kõva sõna. Artikli leiate siit : http://noortehaal.delfi.ee/news/tudengiblogi/vahetustudengid-portugalis-esimene-paev-ja-kohe-kodutud?id=72446959 . Loodetavasti tuleb ka sinna varsti uuendusi.

Kuid tagasi meie juurde. Uskuge või mitte, kuid meil tuli vihma ! JAH, meil on sadanud viimased 2 päeva vihma... Isegi ei oska öelda, kas see on halb või hea ?!

Midagi jahutavat kuumale ilmale.


Nii uskumatu, kui see ka ei tunduks, me käime preagu Portugali keele intensiivkursustel. Lihtsamate väljenditega ja lausetega saame hakkama. See on sama lihtne kui juulikuus lund otsida... 

 Kohustuslik energiajook ja kohvi. Imeline loengu algus.

Õnneks on meiega veel teisi kannatajaid, va itaallased. Selgus, et nende keel on sama sarnane Portugali omale, nagu meile Soome. 

Kaaskannatajad. Nagu näete kolmandas reas olevat itaallased lebotavad

Igastahes käisime jälle muuseumis. Enne minekut saime kõik kooli ees kokku. Nagu mainitud, siis väljas oli jahe, mistõttu mõni mees kandis lausa jopet.

Omad joped

Koht oli kaunis, kunst oli kaunis, Vojtech tegi ka sellest video, mis on nähtav Dropboxi lingi vahedusel: https://www.dropbox.com/s/dkq5w65x5xkqp7g/Musem.mp4?dl=0

Mõned üksikud maalid, kus on kujutatud maastiku.

Kauguses on Castelo Branco loss. Maastik.

Ajaaa, ühele õnnelikule taheti peksa anda eelmise õhtu eest. EI ! Ärge mõelge valesti, ei ole mitte midagi sellist nagu TEIE arvate, vaid eelmisel õhtul mängiti bowlingut. Ausalt, selle kohta tulevad ka pildid.....

Egon peksa saamas Giulialt. Neiult kel mustvöö karates ja kelle saavutuste hulka võib lugeda: 11th SKIF WORLD CHAMPIONSHIPS 2012 II koht. Lisaks sellele on ta Itaalias oma ala üks parimaid.

Ja see kõik juhtus vaid sellepärast.

Egon suutis oma 6 mööda viskega ikka kõigile ära teha. Auväärt teise koha saavutas Erik. Teistel polnud lootustki. Paistab, et suurte pallidega mängimine on meil selge.... Ärge siis valesti aru saage! 

Perverdid... Kohe siis vasakule mõtlema... ! Erik on tegelenud üle 10a jalgpalliga ja Egon üle 10a korvpalliga. JA MIS TE MÕTLESITE?

Siia veel üks pilt bowlingust:

Siin nad veel ei tea, et Eesti poisid oma võtavad

Kui rääkida nüüd natukene bowlingu hinnakirjast, siis üks mäng maksis 4 eurot inimese kohta. Seega üsna kallis lõbu. Kuid see oli seda igati väärt. Sellised ühisüritused liidavad meie suurt perekonda veelgi rohkem. 

Igastahes- peale bowlingu mängisime ka piljardit. Piljard on isegi mõistliku hinnaga - 4 eurot tund. 


Kõik need, kes piljardit mängida ei soovinud, võtsid sisse positsioonid pealtvaatajate rollis.

Kaasvõitlejad

Kõigele lisaks, tuleb kindlasti lisada selfisi ! Ilma nendeta lihtsalt ei saa. LIHTSALT EI SAAA !





Lõpetuseks nii palju, et panime nüüd uue hunniku pesu kuivama. Võite juba teha omapoolsed panused - mitu päeva need seal rõdul kuivavad? Ilmselt saate varsti kihlveokontorites ka reaalselt sellele raha panustada. 

No comments:

Post a Comment